Om Vriborg

Hvem er Vriborg?

27225_383388394779_1263983_n

Jeg er uddannet Teknisk Designer med topkarakter i 2011, og arbejder pt. ved et bygge- og entreprenørfirma nord for Skals.

Jeg har tidligere i min karriere arbejdet som dekoratør, scenograf og rekvisitør, som indretningsarkitekt, kræmmer, antikvitetshandler, som maler og opfinder og kan derudover lettere tømrer-, murer-, VVS-, el- og have/anlægsarbejde – så jeg har en kæmpe ballast, og har ikke noget imod at bestille noget og knokle for det gode resultat.

Baggrund

Jeg er, hvad nogen vil sige, meget alsidig. Jeg ved rigtig meget – eller dvs. jeg ved en lille smule om rigtig mange ting, så kan altid finde på noget at snakke med folk om.

Mit interessefelt er meget bredt og noget har været afprøvet uddannelses-mæssigt, andet mere på hobbyplan.

Jeg opfatter mig selv som lærenem, hvor enkel guidning hurtigt bringer mig ind på opgaven. Jeg er ikke bange for faglige udfordringer og ansvar, og bidrager gerne med noget konstruktivt til opgaven.

Jeg er usnobbet og udpræget optimist, er meget vedholdende, og bliver måske lidt stædig, hvis tingene ikke lykkes med det samme. Jeg er for det meste i godt humør, og kan se det positive i situationer, hvor andre måske giver op – og så er jeg god til at sprede smil og godt humør – det får jeg ihv. meget tit af vide.

Forkortet;

‐ Jeg vil bare gerne lave noget og føle, at jeg bidrager med noget og gør en forskel! Jeg er klar til at påtage mig de opgaver, der må komme i jobbet, og jeg ser frem til at arbejde for jer  🙂

Comments are closed.