Hvem er Vriborg?

Hvem er Vriborg?

Mit interessefelt er meget bredt, noget har været afprøvet uddannelses-mæssigt, andet mere på hobbyplan.

Det har været ”en oplevelsesrig rejse”, men dén viden og personlige udvikling, jeg har gennemgået ”på rejsen”, vil jeg ikke være foruden, da det givet mig værdifulde kompetencer, både menneskeligt og fagligt!
Hurtigt oprids af nogle af mine interesseområder:

  •  Kreative: Tegner, maler, hjemmesider, sætter møbler, lamper mv. i stand, designer og syer tøj, min lille have og planter/blomster osv.
  •  Musik og film: Korsang, koncerter, band, film mv.
  •  Sport: Fitness, yoga, cykling, svømning, rulleskøjte‐løb, løb og også ridning.
  •  Specielle interesser: Er fritidskræmmer, elsker middelalderen og amerikaner‐bil kulturen 1950‐1970, og hjælper venner og familie med at sætte deres huse i stand, samt reparation af ældre biler. Jeg har haft en ældre amerikanerbil, en Buick Skylark Custom Coupé fra 1968, og ejer en ældre Peugeot 205 fra 1988, som jeg løbende vedligeholder og sætter i stand.

Herudover betyder min familie og venner meget for mig, og når jeg er sammen med folk, jeg holder af og kan være mig selv med. Samt min kat, Mille.

Jeg opfatter mig selv som lærenem, hvor enkelt guidning hurtigt bringer mig ind på opgaven. Jeg er ikke bange for faglige udfordringer og ansvar, og bidrager gerne med noget konstruktivt til opgaven.
Jeg er udpræget optimist, er meget vedholdende, og bliver måske lidt stædig, hvis tingene ikke lykkedes med det samme. Jeg er for det meste i godt humør, og kan se det positive i situationer, hvor andre måske giver op – og så er jeg god til at sprede smil og godt humør – det får jeg ihv. meget tit af vide.

Med andre ord;
Jeg vil bare gerne laver noget, og føle, at jeg bidrager med noget og gør en forskel! Jeg er klar til at påtage mig de opgaver, der må komme i jobbet, og jeg ser frem til at arbejde for jer 🙂

Comments are closed